Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Rasim Selmanaj

Rasim Selmanaj

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim • Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media
  • Numri total i votave9,844
  • Më së shumti votaDeçan (4,614)
  • Vendi i lindjes Deçan
  • Data e lindjes 08.03.1963
  • Kualifikimi Kimi

Pjesëmarrja në seanca plenare

96%

128 nga 134 seanca

Rangimi: i 6-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

30 nga 31 votime

Rangimi: i 5-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet