Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Saša Milosavljević

Saša Milosavljević

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim • Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione • Komisioni Ad-hoc për përmirësimin dhe forcimin e procesit zgjedhor
  • Numri total i votave13,665
  • Më së shumti votaShtërpc (5,078)
  • Vendi i lindjes Shtërpc
  • Data e lindjes 05.04.1973
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

64%

86 nga 134 seanca

Rangimi: i 38-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

82%

9 nga 11 votime

Rangimi: i 36-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet