Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Slobodan Petrović

Slobodan Petrović

  • PartiaSamostalna Liberalna Stranka (SLS)
  • Grupi ParlamentarPa Grup
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, V, VI
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim
  • Numri total i votave2,574
  • Më së shumti votaGraçanicë (1,355)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 21.12.1969
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

85%

114 nga 134 seanca

Rangimi: i 21-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

Nuk bën pjesë në asnjë grup parlamentar

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet