Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Veton Berisha

Veton Berisha

  • PartiaPartia Liberale Egjiptiane (PLE)
  • Grupi ParlamentarNisma Socialdemokrate (NISMA)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV, VI
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim • Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione • Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal
  • Numri total i votave1,266
  • Më së shumti votaPejë (296)
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 05.11.1982
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

122 nga 134 seanca

Rangimi: i 13-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet