Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Arben Gashi

Arben Gashi

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit
  • Numri total i votave11,870
  • Më së shumti votaPrishtinë (2,061)
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 02.02.1976
  • Kualifikimi Qeverisje Lokale

Pjesëmarrja në seanca plenare

81%

108 nga 134 seanca

Rangimi: i 27-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

7 nga 7 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet