Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Etem Arifi

Etem Arifi

  • PartiaPartia e Ashkalinjëve për Integrim (PAI)
  • Grupi ParlamentarNisma Socialdemokrate (NISMA)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, IV, V, VI
  • Komisionet Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor • Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave1,211
  • Më së shumti votaLipjan (328)
  • Vendi i lindjes Lipjan
  • Data e lindjes 24.01.1967

Pjesëmarrja në seanca plenare

94%

126 nga 134 seanca

Rangimi: i 8-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet