Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Kujtim Shala

Kujtim Shala

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim
  • Numri total i votave17,744
  • Më së shumti votaPejë (6,229)
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 28.02.1974
  • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

124 nga 134 seanca

Rangimi: i 10-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

93%

27 nga 29 votime

Rangimi: i 16-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet