Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Memli Krasniqi

Memli Krasniqi

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, VI
  • Komisionet Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal • Komisioni Ad-hoc për përmirësimin dhe forcimin e procesit zgjedhor
  • Numri total i votave19,076
  • Më së shumti votaPrishtinë (3,255)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 25.01.1980
  • Kualifikimi Marrëdhënie Ndërkombëtare

Pjesëmarrja në seanca plenare

82%

110 nga 134 seanca

Rangimi: i 25-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

97%

32 nga 33 votime

Rangimi: i 4-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet