Donika Kadaj-Bujupi

Donika Kadaj-Bujupi

 • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
 • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, IV, V, VI
 • Numri total i votave15,886
 • Më së shumti votaPrishtinë (2,898)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Istog
 • Vendi i lindjes Istog
 • Data e lindjes 20.03.1979
 • Kualifikimi Gazetari

Pjesëmarrja në seanca plenare

76%

102 nga 134 seanca

Rangimi: e 32-ta

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

83%

30 nga 36 mbledhje

Rangimi: e 39-ta

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 8-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

6 nga 6 votime

Rangimi: e 1-ra

Pyetjet drejtuar deputetit

 • 28/02/2019 Pyet: Shpend Drenas Pyetje per dialogun

  Përshëndetje! Nëse nëpërmjet dialogut synohet korrigjimi i kufijve, ndryshimi i tyre ose diçka e tillë, a do ta pranoni ju si deputete këtë? Nëse jo, atëherë në çfarë mënyrë do ta parandaloni sepse ne si popull jemi të frikësuar nga rezultati i kësaj marrëveshje. Faleminderit shumë!

 • Të gjitha pyetjet

Pyet Deputetin

Donika Kadaj-Bujupi

AAK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi