Pyetjet parlamentare të: Sala Berisha-Shala

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
25/01/2018 Industri
Qëllimi i nxjerrjes së një Ligji për Trepçën ka qenë rivitalizimi i këtij kompleksi industrial që gjithmonë është llogaritë si shpresë për zhvillim ekonomik të qëndrueshëm, që do t’i hap rrugë investimeve që do të rrisnin vlerën e aseteve, avancimi
Lexo më shumë
Valdrin Lluka Jo
02/03/2018 Ekonomi
Çështja është se Ligji për Trepçën ka hyrë në fuqi më 31 tetor të vitit 2016 dhe qëllimi i nxjerrjes së këtij ligji ka qenë rivitalizimi i këtij kompleksi industrial që gjithmonë është llogaritur si shpresë për zhvillim ekonomik të qëndrueshëm që
Lexo më shumë
Valdrin Lluka Jo
30/01/2019 Arsim
Keni deklaruar që cilësia në arsim është prioritet ,mirëpo nuk po mendojn se këtë prioritet e keni llogaritur mirë. Ditë më parë , maturantët e gjimnazit nga komuna e Drenasit vizituan Kuvendin e Kosovēs të cilët veç tjerash shprehen shqetësimin për n
Lexo më shumë
Shyqeri Bytyqi Jo