Pyetjet parlamentare të: Saranda Bogujevci

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
25/01/2018 Kulturë
Dua ta pyes ministrin se a është në dijeni për rrënimin e Kullës Demë Ahmeti në komunën e Podujevës. 22 Kërkesa ka qenë që kulla të restaurohet, por ajo është rrënuar tërësisht nga Komuna e Podujevës. Nëse është në dijeni, a ka ndërmarrë Ministria e Kult
Lexo më shumë
Kujtim Gashi Po
30/01/2019 Kulturë
Pyetja shkon për ministrin e Kulturës, Rinisë e Sportin, zotin Kujtim Gashi. Ka të bëjë me kodin buxhetor për institucionet e kulturës. A është bërë diçka në këtë drejtim deri më tani. Nëse jo, cilat janë planet? Është tejet e rëndësishme, d.m.th. k
Lexo më shumë
Kujtim Gashi Po
30/01/2019 Kulturë
Zoti ministër, mendoj që është shumë me rëndësi që këto institucione duhet të pavarësohen. A e sheh të nevojshme që të bëhet plotësim-ndryshimi i ligjeve përkatëse që këto institucione ta kenë kodin buxhetor të tyre, dhe jo vetëm si nënkode buxhetore dhe
Lexo më shumë
Kujtim Gashi Po