Pyetjet parlamentare të: Valentina Bunjaku-Rexhepi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
25/01/2018 Kulturë
Pyetja për ministrin është: zoti ministër, kur do të përfundojë ndërtimi i objektit për operën e baletit “Ibrahim Rugova” dhe a ka ndonjë plan konkret që ndahet në faza të përcaktuara kohore finalizimi i këtij objekti?
Kujtim Gashi Po
08/02/2018 Arsim
Cka ka ndërmarrë ministri i arsimit për të rritur rezultatin e efikasitetin për rezultatin PISA, që Kosova nuk ka qenë e radhitur mirë?
Shyqeri Bytyqi Po
02/03/2018 Kulturë
Çështja e pyetjes është adresuar shumë herët, më 18. 1. 2018. Dy shoqata të filmit, Unioni i Artistëve të Filmit të Kosovës dhe Shoqata e Autorëve dhe Producentëve të Filmit Arte7 e kanë akuzuar me një serë akuzash Qendrën Kinematografike të Kosov
Lexo më shumë
Kujtim Gashi Po
16/04/2018 Siguri
Përshëndetje, ju deputetë dhe ju deputete, Pyetja ime për ministrin është: Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për ndarjen e 7.3 hektarëve të tokës dhe një shume fillestare prej 600 mijë eurosh për ndërtimin e kampusit të Universitetit “Kadri Zeka&rd
Lexo më shumë
Rrustem Berisha Po
12/07/2018 Arsim
Z. Ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqyri Bytyqi, është bërë tashmë e njohur se Kosova do të duhej të priste edhe 90 ditë apo 3 muaj për fillimin e procedurave të ri-regjistrimit të Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA) në Regjistrin E
Lexo më shumë
Shyqeri Bytyqi Jo
12/07/2018 Sociale
Z. Ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqyri Bytyqi, çfarë po bëhet nga ministria që e drejtoni ju, për mësimdhënësit me diagnostifikim të kancerit, si dhe a do të bëhet vazhdimi i pagesës së rregullt dhe të plotë për ta që në momentin e dia
Lexo më shumë
Shyqeri Bytyqi Jo
05/07/2018 Kulturë
E nderuar kryesuese, Të nderuar kolegë deputetë, Kabinet qeveritar, Pyetja parlamentare është Këshilli i Kosovës për Trashëgimi Kulturore në raportin e fundit ka konstatuar, se Ministria për Kulturë, Rini dhe Sport ka shkelur Ligjin për trashëgimi kultur
Lexo më shumë
Kujtim Gashi Po
12/07/2018 Arsim
Z. Ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyçi, a keni ndonjë plan dhe strategji të heqjes së tërësishme të testit të arritshmërisë dhe për provimin përfundimtarë dhe provimin e maturës shtetërore, pasi shpesh po bëhet dekurajim për nxë
Lexo më shumë
Shyqeri Bytyqi Jo
12/07/2018 Arsim
Z. Ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyçi, a keni strategji të krijimit të Këshillit të Sigurisë në Shkollat e Kosovës dhe për të bërë anëtar në cdo Këshillë të Sigurisë, jo vetëm mësimdhënës apo personelin tjetër të shkollës, por
Lexo më shumë
Shyqeri Bytyqi Jo