Pyetjet parlamentare të: Valon Ramadani

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
14/06/2018 Infrastrukturë
I nderuar Ministër, A jeni i informuar për gjendjën e rëndë të rrugës që lidhë fshatrat Tërrn dhe Bablak me magjistralen Ferizaj-Prishtinë e cila është në gjendje katastrofale dhe nëse po a keni planifikuar të merrni masa dhe kur do ta bëni një gjë të
Lexo më shumë
Pal Lekaj Jo
14/06/2018 Infrastrukturë
Dëshiroj të sqaroni çështjën e rrugës ndërkomunale mes fshatit Komogllavë të Ferizajit dhe fshatit Trestenik të Vitisë e cila është nisur para 1 viti gjatë fushatës për zgjedhjet qendrore dhe punimet janë ndërprerë menjëherë pas zgjedhjeve. I nderuar Min
Lexo më shumë
Pal Lekaj Jo
05/06/2018 Shëndetësi
Pyetja ime e drejtuar ministrit Ismajli është kjo: a jeni në dijeni mbi gjendjen dhe funksionimin e spitalit në komunën e Shtërpcës? Ose më saktësisht në fshatin Biti e Ulët dhe a ka ministria ndonjë raport mbi shërbimet ose numrin e punëtorëve të këtij
Lexo më shumë
Uran Ismaili Po