Pyetjet parlamentare të: Fitore Pacolli-Dalipi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
16/03/2018 Punë të Brendshme
I nderuar kryeministër, Në Marrëveshjen e 26 gushtit 2015, të nënshkruar në atë kohë nga ministri i Jashtëm Hashim Thaçi dhe ministri për Punë të Brendshme, Skënder Hyseni, shënohen të detajuara koordinatat e vijës kufitare ndërmjet Malit të Zi dhe Ko
Lexo më shumë
Ramush Haradinaj Po
08/02/2018 Punë të Jashtme
Z.Zëvendëskryeministër, ju keni deklaruar dhe poashtu zyrtarisht është konfirmuar se keni zhvilluar biseda me autoritetet e Malit të Zi, respektivisht me autoritetet e Qeverisë së Malit të Zi lidhur me çështjen e marrëveshjes së demarkacionit. Në cilë
Lexo më shumë
Fatmir Limaj Jo
23/07/2018 Punë të Jashtme
Pyetja ime është shumë e rëndësishme dhe ka të bëjë me Zyrën e Kosovës në Greqi dhe në Sllovaki. 35 Pra, këto dy shtete ende nuk e kanë njohur Kosovën dhe është e rëndësishme, sepse këto dy shtete kanë dërguar sinjale te Republika e Kosovës se janë të ga
Lexo më shumë
Ramush Haradinaj Po