Pyetjet parlamentare të: Frashër Krasniqi

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
03/10/2017 Punë të Brendshme
Zoti Rikalo, sidoqoftë unë po e bëj pyetjen për hir të qytetarëve të Kosovës, të cilëve u kam premtuar se do ta bëj këtë pyetje. Qytetarët e lagjes “Dardania” kanë dhënë dëshmi që ju keni bërë tortura dhe dhunime gjatë luftës. Jo vetëm këta q
Lexo më shumë
Nenad Rikalo Jo
25/10/2017 Arsim
Përshkrimi paragjykues dhe diskriminues në librat shkollorë i personave me Sindromin Down. A jeni informuar mbi raportimet e mediave në lidhje me përshkrimin paragjykues dhe diskriminues që u bëhet personave me Sindromin Down, në librat shkollorë dhe a k
Lexo më shumë
Shyqeri Bytyqi Jo
24/11/2017 Drejtësi
Z. Ministër çfarë mendoni ju për procesin e montuar gjyqësor për terrorizëm, kundër aktivistëve të LVV-së? Personalisht a keni informacione lidhur me këtë rast?
Abelard Tahiri Jo
18/10/2018 Drejtësi
I nderuar ministër, Unë e kam parashtruar një pyetje lidhur me mbylljen apo shuarjen e Institutit të Krimeve të Luftës që është bërë, nëse nuk gaboj, në qershor të këtij viti. Kisha dashur nga ministri që të japë sqarime se pse u mbyll ky institut dhe ci
Lexo më shumë
Abelard Tahiri Po