Pyetjet parlamentare të: Imet Rrahmani

Data Sektori Pyetja Drejtuar Përgjigjur
14/12/2017 Shëndetësi
Fjala është për mosnënshkrimin e kontratës për spitalin e Ferizajt. Kjo procedurë ka marrë shumë kohë deri te ardhja në këtë pikë dhe komplet viti 2016 dhe fillimi i vitit 2017 ka qenë edhe periudha kur është hartuar projekti, edhe periudha kur bashkëris
Lexo më shumë
Uran Ismaili Jo
25/10/2017 Punë të Brendshme
Kryeministër ju jeni të njohur me problemin e shqiptarëve të shpërngulur nga trojet e veta në Kosovën Lindore. Tash po bëhen 18 vite që mijëra qytetarë të dëbuar me dhunë nga Serbia nuk po munden të realizojnë të drejtat e tyre në Republikën e Kosovës. S
Lexo më shumë
Ramush Haradinaj Jo
16/03/2018 Punë të Brendshme
I nderuari zoti kryeministër, Të nderuar deputetë, Këtë çështje që dua ta ngre faktikisht e përmendët pak më herët në një përgjigje, që ia dhatë një kolegut tonë deputet, e para. Dhe, e dyta, e kam pas bërë edhe më herët dhe jam menduar shumë a do të
Lexo më shumë
Ramush Haradinaj Po
02/03/2018 Shëndetësi
Reforma në shëndetësi parasheh edhe reformimin e formës së financimit të shëndetësisë dhe krijimin e mundësive të reja për shtimin e buxhetit dhe financim të qëndrushëm. Zhvillimi i Fondit të Sigurimeve Shëndetsore përpos që është I domosdoshëm është edh
Lexo më shumë
Uran Ismaili Jo
17/05/2018 Shëndetësi
Nevojat e SHSKUK-së dhe institucioneve tjera për aparaturë janë të mëdha përkundër investimeve në të kaluarën. Një investim i tillë prej 1.6 milionë euro ka ndodhur në vitin 2016 përmes Projektit me Bankën Botërore për përmisimin e kushteve të punës në K
Lexo më shumë
Uran Ismaili Jo
14/06/2018 Punë të Brendshme
Ne këto ditë patëm një debat parlamentar lidhur me respektimin e të drejtave të punëtorëve, u konstatua nga shumë diskutues se ligjet i kemi të mira, por ato nuk po respektohen. Njëra nga shkeljet ishte diskriminimi i punëtorëve me detyrim pune shtesë, p
Lexo më shumë
Bejtush Gashi Po
23/07/2018 Shëndetësi
I nderuar ministër, sa për rikujtim, në shtator të vitit 2015 në Shërbimin Spitalor Klinik Universitar të Kosovës ka filluar së funksionuari Kardiokirurgjia. Gjithashtu, krahas kësaj u punua mjaft edhe në funksionalizimin e Kardiologjisë Invazive. Përpos
Lexo më shumë
Uran Ismaili Po
23/07/2018 Shëndetësi
A do të kushtojë vendosja e koronarografit më shumë se 390 mijë euro, respektivisht përgatitja e hapësirave dhe e procedurave të tjera, që janë përcjellëse?
Uran Ismaili Po