Cilët deputetë nuk kishin asnjë pyetje parlamentare për Qeverinë?

Deputetët që nuk kanë parashtruar asnjë pyetje parlamentare për Qeverinë, të renditur sipas rendit alfabetik: 

ABDYL SALIHU

ADEM HODŽA

AHMET ISUFI

ALBIN KURTI

ALI LAJÇI

ALLBERT KINOLLI

ANTON QUNI

ARBAN ABRASHI

ARBEN GASHI

BAHRIM ŠABANI

BEKË BERISHA

BESA GAXHERRI

BLERIM KUÇI

DANUSH ADEMI

DAUT HARADINAJ

DUKAGJIN GORANI

EMILIJA REDŽEPI

ETEM ARIFI

FATMIR XHELILI

FIDAN REKALIU

FIKRIM DAMKA

FISNIK ISMAILI

FLORA BROVINA

GANI DRESHAJ

HAJDAR BEQA

IGOR SIMIĆ

ILIR DEDA

ISLAM PACOLLI

ISMET BEQIRI

JASMINA ŽIVKOVIĆ

JELENA BONTIC

KADRI VESELI

KUJTIM SHALA

LIRIJE KAJTAZI

MEMLI KRASNIQI

MERGIM LUSHTAKU

MILAIM ZEKA

MILJANA NIKOLIC

MUFERA SRBICA -ŞINIK

MUHARREM NITAJ

NAIT HASANI

NASER OSMANI

RAFET RAMA

RAMIZ KELMENDI

SAFETE HADËRXHONAJ

SAŠA MILOSAVLJEVIĆ

SHKUMBIN DEMALIAJ

SRDJAN MITROVIĆ

TEUTA RUGOVA

XHAVIT HALITI

XHEVAHIRE IZMAKU

ZENUN PAJAZITI

ZORAN MOJSILOVIĆ

VERICA CERANIC

VETON BERISHA

VISAR YMERI

 

 

Ke gjetur një fakt?

Na dërgo faktin e gjetur nga të dhënat e platformës dhe ne do ta përgatisim atë sikurse faktet e tjera që t’a shpërndash me shoqëri!