Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 41
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 63
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Xhelal Sveçla , Danush Ademi , Fadil Beka , Rasim Selmanaj , Albert Kinolli , Mufera Srbica-Şinik , Veton Berisha , Slobodan Petrović

  Munguan: Igor Simić , Kujtim Shala , Saša Milosavljević , Jasmina Živković , Zoran Mojsilović , Duda Balje , Haxhi Shala

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me datë, 2.07.2019

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-130 për produktet biocide, me raport amendamente të Komisionit funksional për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

  • 4. Të ndryshme

  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Xhelal Sveçla , Danush Ademi , Fadil Beka , Duda Balje , Veton Berisha , Mufera Srbica-Şinik , Albert Kinolli , Rasim Selmanaj , Slobodan Petrović

  Munguan: Igor Simić , Kujtim Shala , Zoran Mojsilović , Jasmina Živković , Saša Milosavljević , Haxhi Shala

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e Komisionit me datë, 13.06.2019

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit nr.06/L-075 për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit nr.03/L-176 për Hetim Parlamentar, me raport amendamente të Komisionit funksional për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit

   I miratuar
  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Xhelal Sveçla , Danush Ademi , Kujtim Shala , Rasim Selmanaj , Albert Kinolli , Mufera Srbica-Şinik , Duda Balje , Haxhi Shala , Veton Berisha , Slobodan Petrović

  Munguan: Igor Simić , Fadil Beka , Zoran Mojsilović , Jasmina Živković , Saša Milosavljević

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtur me datë, 5.04.2019, 16.04.2019 dhe 24.04.2019

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr.04/L-008 për Këshillin Ekonomiko-Social, me raport amendamente të Komisionit funksional për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale

  • 4. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 06/L-100 për mbrojtjen e ajrit nga ndotja, me raport amendamente të Komisionit funksional për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor

  • 5. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Xhelal Sveçla , Danush Ademi , Rasim Selmanaj , Albert Kinolli , Mufera Srbica-Şinik , Duda Balje , Veton Berisha , Slobodan Petrović

  Munguan: Igor Simić , Kujtim Shala , Fadil Beka , Zoran Mojsilović , Jasmina Živković , Saša Milosavljević , Haxhi Shala

  Të ftuar: Ministri i punëve të brendshme Ekrem Mustafa, Drejtori i përgjithshëm i policisë së Kosovë Rashit Qalaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Formimi i grupit të punës lidhur me mbikëqyrjen e kryerjes së detyrave dhe përgjegjësive të Ministrisë për Komunitete dhe Kthim

   I miratuar
  • 3. Raportimi i Ministrit të Ministrisë së Punëve të Brendshme z. Ekrem Mustafa lidhur me gjendjen e sigurisë në Kosovë dhe incidentet që kanë motive ndëretnike

 • Të pranishëm: Xhelal Sveçla , Danush Ademi , Kujtim Shala , Fadil Beka , Albert Kinolli , Mufera Srbica-Şinik , Duda Balje , Haxhi Shala , Veton Berisha , Slobodan Petrović

  Munguan: Igor Simić , Zoran Mojsilović , Jasmina Živković , Saša Milosavljević , Rasim Selmanaj

  • Rendi i ditës