Zoran Mojsilović

Zoran Mojsilović

Krahaso me deputet tjetër

Pjesëmarrja në seanca plenare

63%

84 nga 134 seanca

Rangimi: i 41-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

58%

45 nga 78 mbledhje

Rangimi: i 84-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

11 nga 12 votime

Rangimi: i 19-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

    Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Zoran Mojsilović

LS

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
    Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

    Iniciativat Qytetare

      Çështja Data Seancë/Komision Statusi