Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Abdyl Salihu

Abdyl Salihu

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi
  • Numri total i votave11,464
  • Më së shumti votaMitrovicë (4,610)
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 22.01.1955
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

79%

106 nga 134 seanca

Rangimi: i 29-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

25 nga 25 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 3 pyetje

Rangimi: i 8-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet