Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ramiz Kelmendi

Ramiz Kelmendi

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, VI
  • Komisionet Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës
  • Numri total i votave10,457
  • Më së shumti votaPejë (3,808)
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 01.05.1958
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

48%

64 nga 134 seanca

Rangimi: i 51-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

1 nga 1 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet