Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Sala Berisha-Shala

Sala Berisha-Shala

  • PartiaPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Grupi ParlamentarPartia Demokratike e Kosovës (PDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseII, III, IV, V, VI
  • Komisionet Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal
  • Numri total i votave17,446
  • Më së shumti votaDrenas (4,236)
  • Vendi i lindjes Drenas
  • Data e lindjes 10.03.1962
  • Kualifikimi Gjeologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

120 nga 134 seanca

Rangimi: e 15-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

22 nga 22 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet