Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Salih Salihu

Salih Salihu

  • PartiaPartia Socialdemokrate (PSD)
  • Grupi ParlamentarPartia Socialdemokrate (PSD)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV, VI
  • Komisionet Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor
  • Numri total i votave8,656
  • Më së shumti votaViti (4,491)
  • Vendi i lindjes Viti
  • Data e lindjes 01.04.1970
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

87%

117 nga 134 seanca

Rangimi: i 18-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

80%

8 nga 10 votime

Rangimi: i 37-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet