Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Saranda Bogujevci

Saranda Bogujevci

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione • Komisioni Ad-hoc për hartimin e Projekt-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë
  • Numri total i votave5,860
  • Më së shumti votaPodujevë (3,610)
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 12.06.1985
  • Kualifikimi Art

Pjesëmarrja në seanca plenare

65%

87 nga 134 seanca

Rangimi: e 37-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

91%

21 nga 23 votime

Rangimi: e 20-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet