Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Teuta Rugova

Teuta Rugova

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV, VI
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave10,084
  • Më së shumti votaPrishtinë (1,725)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 29.09.1990

Pjesëmarrja në seanca plenare

60%

81 nga 134 seanca

Rangimi: e 44-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

4 nga 4 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet