Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Arbërie Nagavci

Arbërie Nagavci

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi • Komisioni për Buxhet dhe Financa
  • Numri total i votave7,314
  • Më së shumti votaGjakovë (4,660)
  • Vendi i lindjes Gjakovë
  • Data e lindjes 29.03.1970
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

88%

118 nga 134 seanca

Rangimi: e 17-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

24 nga 26 votime

Rangimi: e 17-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet