Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Valentina Bunjaku-Rexhepi

Valentina Bunjaku-Rexhepi

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi
  • Numri total i votave8,598
  • Më së shumti votaGjilan (4,983)
  • Vendi i lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 11.09.1978
  • Kualifikimi Matematikë

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

121 nga 134 seanca

Rangimi: e 14-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

24 nga 24 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet