Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Valon Ramadani

Valon Ramadani

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media • Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave6,879
  • Më së shumti votaFerizaj (3,816)
  • Vendi i lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 14.06.1985
  • Kualifikimi Diplomaci

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

122 nga 134 seanca

Rangimi: i 13-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

89%

25 nga 28 votime

Rangimi: i 25-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet