Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Verica Ćeranić

Verica Ćeranić

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi • Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave13,228
  • Më së shumti votaGraçanicë (2,929)
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 07.11.2017
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

63%

84 nga 134 seanca

Rangimi: e 41-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

89%

8 nga 9 votime

Rangimi: e 26-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet