Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Zafir Berisha

Zafir Berisha

  • PartiaNisma Socialdemokrate (NISMA)
  • Grupi ParlamentarNisma Socialdemokrate (NISMA)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIII, V, VI
  • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike • Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave12,282
  • Më së shumti votaMalishevë (5,288)
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 16.01.1968
  • Kualifikimi Histori

Pjesëmarrja në seanca plenare

83%

111 nga 134 seanca

Rangimi: i 24-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

87%

20 nga 23 votime

Rangimi: i 30-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet