Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Arbër Rexhaj

Arbër Rexhaj

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave6,749
  • Më së shumti votaPrizren (5,267)
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 16.12.1985
  • Kualifikimi Shkenca Sociale

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

123 nga 134 seanca

Rangimi: i 12-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

88%

21 nga 24 votime

Rangimi: i 29-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet