Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Zoran Mojsilović

Zoran Mojsilović

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim • Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës
  • Numri total i votave13,460
  • Më së shumti votaMitrovicë (3,681)
  • Data e lindjes 07.11.2017

Pjesëmarrja në seanca plenare

63%

84 nga 134 seanca

Rangimi: i 41-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

11 nga 12 votime

Rangimi: i 19-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet