Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Adem Hodža

Adem Hodža

  • PartiaJedinstvena Goranska Partija (JGP)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV, VI
  • Komisionet Komisioni për Integrime Evropiane • Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal
  • Numri total i votave1,382
  • Më së shumti votaDragash (653)
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 05.11.1968

Pjesëmarrja në seanca plenare

57%

76 nga 134 seanca

Rangimi: i 47-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

3 nga 3 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet