Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Emilija Redžepi

Emilija Redžepi

  • PartiaNova Demokratska Stranka (NDS)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave2,156
  • Më së shumti votaPrizren (2,000)
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 15.07.1973
  • Kualifikimi Pedagogji

Pjesëmarrja në seanca plenare

94%

126 nga 134 seanca

Rangimi: e 8-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

71%

5 nga 7 votime

Rangimi: e 44-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet