Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Faton Topalli

Faton Topalli

  • PartiaPartia Socialdemokrate (PSD)
  • Grupi ParlamentarPartia Socialdemokrate (PSD)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike • Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave9,136
  • Më së shumti votaFerizaj (5,417)
  • Vendi i lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 07.09.1963
  • Kualifikimi Shkenca Sociale

Pjesëmarrja në seanca plenare

63%

85 nga 134 seanca

Rangimi: i 40-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

83%

15 nga 18 votime

Rangimi: i 34-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

100%

1 nga 1 pyetje

Rangimi: i 1-ri

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet