Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fikrim Damka

Fikrim Damka

  • PartiaKosova Demokratik Türk Partisi (KDTP)
  • Grupi Parlamentar6+ (6+)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
  • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa • Komisioni për Integrime Evropiane • Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale • Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala • Komisioni Ad-hoc për përpilimin e Kodit për rregullimin dhe menaxhimin e fushës së pensioneve dhe beneficioneve nga sigurimi social
  • Numri total i votave2,980
  • Më së shumti votaPrizren (2,608)
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 16.10.1972
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

112 nga 134 seanca

Rangimi: i 23-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

86%

6 nga 7 votime

Rangimi: i 31-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet