Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fitore Pacolli-Dalipi

Fitore Pacolli-Dalipi

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike
  • Numri total i votave5,700
  • Më së shumti votaPrishtinë (2,171)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 27.04.1982
  • Kualifikimi Studime Evropiane

Pjesëmarrja në seanca plenare

80%

107 nga 134 seanca

Rangimi: e 28-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

10 nga 10 votime

Rangimi: e 1-ra

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet