Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Besa Baftiu

Besa Baftiu

  • PartiaPartia Socialdemokrate (PSD)
  • Grupi ParlamentarPartia Socialdemokrate (PSD)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseV, VI
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale
  • Numri total i votave10,123
  • Më së shumti votaGjilan (7,400)
  • Vendi i lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 20.09.1968
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

120 nga 134 seanca

Rangimi: e 15-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

11 nga 12 votime

Rangimi: e 19-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 8-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet