Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Frashër Krasniqi

Frashër Krasniqi

  • PartiaPartia Socialdemokrate (PSD)
  • Grupi ParlamentarPartia Socialdemokrate (PSD)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit • Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq më datë 29 mars 2018
  • Numri total i votave7,237
  • Më së shumti votaPrishtinë (1,834)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 06.11.2017
  • Kualifikimi Sociologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

78%

104 nga 134 seanca

Rangimi: i 31-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

4 nga 4 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet