Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Gani Dreshaj

Gani Dreshaj

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Numri total i votave9,180
  • Më së shumti votaIstog (3,646)
  • Vendi i lindjes Istog
  • Data e lindjes 14.08.1965

Pjesëmarrja në seanca plenare

54%

73 nga 134 seanca

Rangimi: i 49-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

12 nga 12 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet