Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Haxhi Shala

Haxhi Shala

  • PartiaNisma Socialdemokrate (NISMA)
  • Grupi ParlamentarNisma Socialdemokrate (NISMA)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI
  • Komisionet Komisioni për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen e Forcës së Sigurisë së Kosovës • Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim • Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq më datë 29 mars 2018
  • Numri total i votave12,776
  • Më së shumti votaMalishevë (6,224)
  • Vendi i lindjes Malishevë
  • Data e lindjes 17.03.1970
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

80%

107 nga 134 seanca

Rangimi: i 28-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

96%

26 nga 27 votime

Rangimi: i 7-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet