Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Haxhi Avdyli

Haxhi Avdyli

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale • Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala
  • Numri total i votave8,609
  • Më së shumti votaPrizren (4,353)
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 21.01.1972
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

87%

116 nga 134 seanca

Rangimi: i 19-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

13 nga 13 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet