Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Hykmete Bajrami

Hykmete Bajrami

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, VI
  • Komisionet Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal
  • Numri total i votave7,212
  • Më së shumti votaPejë (1,133)
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 20.01.1975
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

82%

110 nga 134 seanca

Rangimi: e 25-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

91%

20 nga 22 votime

Rangimi: e 21-ta

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet