Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Igor Simić

Igor Simić

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim • Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit
  • Numri total i votave13,000
  • Më së shumti votaMitrovicë (3,539)
  • Vendi i lindjes Mitrovicë
  • Data e lindjes 06.11.2017

Pjesëmarrja në seanca plenare

59%

79 nga 134 seanca

Rangimi: i 45-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

92%

11 nga 12 votime

Rangimi: i 19-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet