Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Imet Rrahmani

Imet Rrahmani

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media
  • Numri total i votave7,272
  • Më së shumti votaGjilan (4,326)
  • Vendi i lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 08.10.1967
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

80%

107 nga 134 seanca

Rangimi: i 28-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

79%

11 nga 14 votime

Rangimi: i 39-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet