Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Lumir Abdixhiku

Lumir Abdixhiku

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI
  • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa
  • Numri total i votave28,991
  • Më së shumti votaPrishtinë (8,580)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 22.04.1983
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

87%

117 nga 134 seanca

Rangimi: i 18-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

93%

28 nga 30 votime

Rangimi: i 15-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

67%

2 nga 3 pyetje

Rangimi: i 3-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet