Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Albert Kinolli

Albert Kinolli

  • PartiaPartia Rome e Bashkuar e Kosovës (PRBK)
  • Grupi Parlamentar6+ (6+)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, VI
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim • Komisioni për Administratë Publike, Qeverisje Lokale dhe Media • Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike • Komisioni Ad-hoc për përmirësimin dhe forcimin e procesit zgjedhor
  • Numri total i votave539
  • Më së shumti votaPrizren (254)
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 24.08.1967
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

124 nga 134 seanca

Rangimi: i 10-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

85%

11 nga 13 votime

Rangimi: i 33-ti

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet