Naser Osmani

Naser Osmani

 • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
 • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
 • Legjislaturat pjesëmarrëseII, III, IV, V, VI
 • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa
 • Numri total i votave7,350
 • Më së shumti votaLipjan (2,300)
Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Lipjan
 • Vendi i lindjes Lipjan
 • Data e lindjes 04.05.1962
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

84%

113 nga 134 seanca

Rangimi: i 22-ti

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

85%

47 nga 55 mbledhje

Rangimi: i 31-ti

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

93%

14 nga 15 votime

Rangimi: i 15-ti

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Naser Osmani

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi