Besa Gaxherri

Besa Gaxherri

Krahaso me deputet tjetër
 • Vendbanimi Pejë
 • Vendi i lindjes Pejë
 • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

81%

109 nga 134 seanca

Rangimi: e 26-ta

Shfaq detajet

Pjesëmarrja në mbledhjet e Komisioneve Parlamentare

77%

37 nga 48 mbledhje

Rangimi: e 55-ta

Shfaq detajet

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

75%

18 nga 24 votime

Rangimi: e 42-ta

Pyetjet drejtuar deputetit

  Nuk ka pyetje të regjistruara për këtë deputet.

Pyet Deputetin

Besa Gaxherri

LDK

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e KDI-së para se të ju drejtohen deputetëve. KDI mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyet Deputetin

Votimet e deputetit

Filtro
Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Filtro
  Vendi Arsyeja e vizitës Periudha kohore Buxheti

  Iniciativat Qytetare

   Çështja Data Seancë/Komision Statusi