Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 48
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 12
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Muharrem Nitaj , Besa Gaxherri , Salih Salihu , Salih Zyba , Lutfi Zharku , Andin Hoti

  Munguan: Srdjan Mitrović , Liburn Aliu , Ganimete Musliu , Etem Arifi , Danush Ademi

  Të ftuar: Drejtori i IPH Luan Nushi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja dt. 2.7.2019 dhe 8.7.2019

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit për Mbrojtjen e ajrit nga ndotja,

  • 4. Formimi i grupeve punuese për projektligjet në procedure, (PL per Mbrojtjen ndaj zhurmes, dhe PL per te drejten bansore)

   I miratuar
  • 5. Drafti i Hartes Zonale nga IPH,

 • Të pranishëm: Muharrem Nitaj , Salih Salihu , Salih Zyba , Ganimete Musliu , Danush Ademi , Liburn Aliu , Etem Arifi

  Munguan: Besa Gaxherri , Srdjan Mitrović , Lutfi Zharku , Andin Hoti

  Të ftuar: Ministri i MMPH-së, Fatmir Matoshi.

  • Rendi i ditës
  • 1. Raportimi i ministrit të MMPH z. Fatmir Matoshi lidhur me hidrocentralet dhe gurthyesit.

   Raportim
 • Të pranishëm: Muharrem Nitaj , Besa Gaxherri , Salih Salihu , Salih Zyba , Lutfi Zharku , Andin Hoti , Ganimete Musliu , Etem Arifi , Danush Ademi

  Munguan: Srdjan Mitrović , Liburn Aliu

  Të ftuar: Bislim Zogaj drejtor i AMKMK.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja dt. 11.6.2019

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit për produktet biocide.

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i Projektligjit për odën e arkitektëve dhe odën e inxhinierëve në fushën e ndërtimit.

   I miratuar
  • 5. Shqyrtimi i raportit vjetor te agjencise per Menaxhimin e Komplekseve memoriale te Kosoves per vitin 2018 - i plotesuar.

  • 6. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Muharrem Nitaj , Besa Gaxherri , Liburn Aliu , Salih Salihu , Salih Zyba , Lutfi Zharku , Andin Hoti , Ganimete Musliu , Danush Ademi

  Munguan: Srdjan Mitrović , Etem Arifi

  Të ftuar: Xhelal Selmani, Autoriteti rregullator per ujera, përfaqësues të Shoqatatve aksionare për farëra të kungujve, llaktofriza dhe të qumshtit.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me 27.5.2019

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i Raportit vjetor per vitin 2018 nga Autoriteti rregullator per ujera

   I miratuar
  • 4. Votimi për Rekomandimin e auditimit të performances, procesi i menaxhimit të granteve dhe subvencioneve në sektorin e bujqesisë.

   I miratuar
  • 5. Takimi me tre perfaqësues të Shoqatatve aksionare për farëra të kungujve, llaktofriza dhe të qumshtit.

 • Të pranishëm: Muharrem Nitaj , Besa Gaxherri , Salih Salihu , Salih Zyba , Lutfi Zharku , Andin Hoti , Ganimete Musliu , Danush Ademi

  Munguan: Srdjan Mitrović , Liburn Aliu , Etem Arifi

  Të ftuar: Ministrja e Bujqësisë Dijana Živić, Përfaqësues nga ZKA.

  • Rendi i ditës
  • 1. Shqyrtimi i Raportit të auditimit të performances, procesi i menaxhimit të granteve dhe subvencioneve në sektorin e bujqësisë. Mbledhje e përbashkët me Komisionin për mbikëqyrjen e financave publike.

   Raportim